26 Mart 2015 Perşembe

İş Fikirleri; Bayilik Alarak Emlakçı Açabilirsiniz...

    Günümüzde emlak işler artık kurumsallaşarak, sigorta acenteleri gibi büyük firmaların bayilikleri ile yürütülmeye başlandı. Aslında yıllardır yurt dışındaki ülkelerde bu sitem uygulanıyor.
    Sizinle ilgilenen emlak sorumlunuz, ilgilendiğiniz emlağı size tanıtıyor, gezdiyor ve hakkında fikirler veriyor. Eski emlakçılıktan ne farkı var derseniz, işler daha kurumsal ve daha güven verici olarak yürütülüyor. Yapılacak her işlem kağıt üzerinde gerçekleştiriliyor. Personel ekibi ile işler yürütülüyor ve herkesin kendine ait bölgesi oluyor. Bu bölge içindeki emlakları talep eden müşterilerle birebir ilgileniliyor. Bu iş için bayilik alarak emlakçı işi kurabileceğiniz yerli ve yabancı bir takım firmalar bulunuyor bu yazımızda bu firmalardan bir kaçını inceleyeceğiz ve işlerin nasıl yürüdüğü, firmaların çalışma şartları hakkında bilgilendirmeler yapacağız ve bunun sonucunda dilerseniz Bayilik Alarak Emlakçı Açabilirsiniz:
    1. Evinizbizde 
Evinizbizde merkezi Antalya da olan yurt içi firmalarından biri. Aslında bu firmanın asıl merkezi de; İsviçre de yer alan SwissDiva GmbH İnş. ve Emlak Firması, Türkiye deki tek ortağı ise Evinizbizde firması. 2010 yılında kurulan firma her şehirden gelebilecek bayilik verme tekliflerini değerlendirmeye açık.
İsim Hakkı Bedeli: 15.000 TL
Şube Kurulum Süresi: Ortalama olarak 1 Ay
Gelirden Pay: 5
Evinizbizde firmasının kazanç tablosuna göz atmak gerekirse; şube açacak girişimciye personel desteği, Pazarlama, Proje ve Eğitim Desteği verilecek yer seçimi ve ortak reklamlarda yardımcı olunacak.
Bu firma ile çalışmayı ya da bilgi almayı düşünürseniz:
İlgili Kişi: İdris Düztaş
Adres: Taşyaka Mah. Baha Şıkman Cad. No: 39/A Fethiye
Telefon: 0252 611 31 19
    2. Show Realty
Geçen yıl Türkiye ye adımını atan Amerikan markası Show Realty büyük oynayan bir firma. Profesyonel emlak hizmetleriyle Türkiye deki gayrimenkul kavramına yeni bir bakış açısı getirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, satış ve kiralama konularında A dan Z ye olacak şekilde hizmet vermeyi ilke edinmiş.
    En az 50 m2 lik bir alanda şube açılmasını isteyen firma, girişimcinin de en az lise mezunu olmasına özen gösteriyor.
İsim Hakkı Bedeli: 5.000 - 15.000 Dolar
Ortalama Şube Açılış Maliyeti: 50.000 Dolar
Minimum Nakit İhtiyacı: 25.000 Dolar
Toplam Gereken Sermaye: 75.000 Dolar
Şube Kurulum Süresi: Ortalama olarak 1 Ay
Gelirden Pay: Yok
İlk etapta çok fazla para harcanacakmış gibi görünse de gelirden pay vermeyecek olmanız artık bir durum bunun yanı sıra ortalama kar marjı da % 100. Yatırımın dönüş süresi 6-24 ay içinde bulunduğunuz şehir ve çalışmalarınıza bağlı olarak değişecek. Şube açacak girişimciye personel desteği, Pazarlama, Proje ve Eğitim Desteği verilecek Bölge Seçimi, El Kitabı, Ortak reklamlarda yardımcı olunacak ve Bölge Koruması hizmeti de sunulacak.
Bu firma ile çalışmayı ya da bilgi almayı düşünürseniz:
İlgili Kişi: Kazım Algın
Adres: Ispartakule Avrupa Konutları 1 3Blok D:2 Bahçeşehir/İstanbul
Telefon: 0212 225 62 66
    3. International Realty Plus
Yine Amerika çıkışlı bir gayrimenkul firması, Türkiye işbirlikçileri aracılığı ile ülkemizde de bayilik vermeye başladı. Bir yıllık süreçte ülkemizde büyüme yoluna giden bu gayrimenkul firması bayilik ve Franchise işlemleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki adres ve telefonlardan ulaşabilirsiniz.
İlgili Kişi: Hüseyin Altaş
Adres: sahil Yolu Cad. Mine Sk. Villa No:2 Dragos-Kartal/İstanbul
Telefon: 0216 305 11 91
    4. Altın Emlak A.Ş.
TSE onaylı ilk emlak zinciri olan Altın Emlak kazançlı ve risksiz olan emlak sektöründe yeni girişimcilere bayilik vermeye devam ediyor. Firmanın özellikle bayilik için ilgilendiği bölgeler: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana ve Antalya.
İsim Hakkı Bedeli: 12.000 TL
Ortalama Şube Açılış Maliyeti: 15.000 TL
Şube açacak girişimciye personel desteği, Pazarlama, Proje ve Eğitim Desteği verilecek Bölge Seçimi, El Kitabı, Ortak reklamlarda yardımcı olunacak ve Bölge Koruması hizmeti de sunulacak. Yatırımın geri dönme süreci 0-6 ay olarak değerlendirilmiş.
Bu firma ile çalışmayı ya da bilgi almayı düşünürseniz:
İlgili Kişi: Levent Kale
Adres: Şirinevler E-5 Karayolu Üzeri Ünal İş Merkezi No: 15 Kat: 6 Bahçelievler/ İstanbul
Telefon: 0212 654 17 60

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder